logo-zonder-achtergrond

Volg ons op   

Vloertegels en Plavuizen

Decovloer beschikt over een ruim assortiment vloertegels die te bekijken zijn in onze moderne led verlichte Showroom aan de Mangaanstraat 1-5 in Rotterdam. Wij kunnen vele merken vloertegels leveren. Deze worden gratis gelegd vanaf 25 m² door onze eigen tegelzetters.

Plavuizen

Vroeger werd er eerder gesproken over Plavuizen maar tegenwoordig meer over Tegels en/of Vloertegels. Plavuizen waren vaak handgevormd, van klein formaat en gemaakt van een poreuze kleisoort (vaak rode klei). Deze plavuizen hadden over het algemeen een wat robuuste uitstraling en waren vaak minder maatvast waardoor er vroeger ook een brede voeg werd toegepast.

Vloertegels

Tegenwoordig word er eigenlijk vooral gesproken over vloertegels of tegels. De meeste vloertegels zijn in tegenstelling tot vroeger gemaakt in groter formaat en van een harde porcelenatto kleisoort. Dit gecombineerd met een harde toplaag maken vloertegels vandaag de dag zeer slijtvast waardoor een lange levensduur ontstaat. Er zijn tegenwoordig vele designs mogelijk, welke vaak geïnspireerd zijn op natuursteen. Met een strak uiterlijk of juist robuust en tegels met hout design, dit in verschillende afwerkingen waar we hieronder verder op in gaan.

Gerectificeerd

Een gerectificeerde vloertegel wordt na het bakproces op maat gezaagd, waardoor er een maatvastere vloertegel ontstaat. Hierdoor kan er bij het plaatsen van de vloertegels een smallere voegmaat worden aangehouden. Dit wordt tegenwoordig vaak toegepast bij grotere formaten tegels.

Naturel

Een naturel vloertegel word na het bakproces in de mal niet verder na bewerkt daardoor is de tegel aan de zijde vaak licht conisch waardoor er bij het plaatsen een iets minder smallere voegmaat kan word aangehouden dan een gekalibreerde vloertegel.

Keramisch Parket

Wilt u een tegelvloer maar met de uitstraling van een houtenvloer dan is er tegenwoordig een ruime keuze in het keramisch parket, ook wel houtlook tegels genoemd. Keramisch parket is een keramische tegel met houtdesign Lees meer...

U heeft bij Decovloer de keuze uit strakke moderne tegelvloeren, dit zijn meestal de grotere formaten vloertegels zoals 60x60, 45x90, 75x75, 80x80, 60x120, 90x90, 100x100 en zelfs 120x120cm. Ook is er genoeg keuze in klassieke, gepolijste of rustieke tegelvloeren.
Of vloertegels in het formaat 30x60, 45x45 enzovoort. En zowel een tegelvloer met verschillende maten, gelegd in strakke banen. Door deze diversiteit aan vloertegels is er altijd wel een vloertegel die past bij uw interieur. 
Voor inspiratie bezoekt u onze social media pagina,s.

Facebook

Hier gaan we wat uitgebreider in op de laatste nieuwtjes en trends wat betreft vloertegels, plaatsen we diverse foto's van uitgevoerde werkzaamheden
en zijn natuurlijk ook recensies van onze klanten te vinden.
Nieuwsgierig geworden bezoek dan onze facebook pagina.

Pinterest

Voor inspiratie en sfeerafbeeldingen van diverse vloertegels  die we o.a in ons assortiment hebben bezoekt u onze Pinterest pagina.

Instagram

Voor Foto,s van uitgevoerde werkzaamheden, een kijkje op de werkvloer en nieuwe producten in de showroom bezoekt u onze Instagram pagina.

Vloertegels zijn de perfecte combinatie met vloerverwarming omdat keramiek perfect warmte geleidt. Nog een groot voordeel is dat vloertegels zeer duurzaam zijn en makkelijk te onderhouden. In onze showroom vind u alleen vloertegels met een slijtgroep klasse 5, dat is het hoogste en daarom geschikt voor de woonkamer, keuken en hal waar intensief op gelopen wordt. Decovloer beschikt over een ruim assortiment vloertegels. Wij kunnen vele merken vloertegels leveren. Deze worden gratis gelegd vanaf 25m² door onze eigen tegelzetters. Alle werkzaamheden worden van begin tot eind ook door ons zelf uitgevoerd. U bent van harte welkom een bezoek te brengen aan onze showroom aan de Mangaanstaat 1-5 in Rotterdam om u een persoonlijk advies te geven wat perfect aansluit bij uw woonwensen.

© copyright by Decovloer

Aanbieding 1 - Vloertegels

 

Betonlook xl 90x90 keuze uit 6 kleuren.
(ook leverbaar in 60x60)

Lees meer...

 

Volg ons op