logo-zonder-achtergrond

Volg ons op  

Geluidsisolatie

Decovloer heeft zich gespecialiseerd in geluidsisolatie voor appartementen. Vaak is vanuit de vereniging van eigenaren (koopwoningen) of de woningstichting (huurwoningen) verplicht om geluidsisolatie aan de te brengen onder de vloertegels. Wij hebben hiervoor diverse mogelijkheden.

Montapaneel

Als eerste werken wij met het Montapaneel, dit passen wij toe als er geen vloerverwarming onder komt, bestaande uit o.a. kokosvezels.
Dit paneel reduceert het geluid tot 14 decibel ( DIN-ISO 140-8). Wij verlijmen deze panelen op de vloer, wanneer dit uitgehard is dan worden de volgende dag de vloertegels hier op verlijmt.

Ditra-Sound

Wij werken tevens met Ditra-Sound, dit wordt toegepast als er wel vloerverwarming aanwezig is, deze reduceert wel het geluid reduceert maar geen warmte. Dit is op basis van polyethyleen, waarop op de voor- en achterzijde een vlies is aangebracht voor een betere hechting. Dit paneel reduceert het geluid tot 13 decibel (DIN EN ISO 140-8). Ook deze panelen worden op de vloer verlijmt. De naden worden dicht gemaakt met speciaal daar bij behorende tape. Als dit is uitgehard dan worden de volgende dag de vloertegels hier op verlijmt.

Beide panelen hebben een goedgekeurd certificaat waar op staat hoeveel decibel deze panelen reduceren.

© copyright by Decovloer

Aanbieding 3 - Vloertegels

Keuze uit 5 kleuren in het formaat 60x60

Lees meer...
 

Volg ons op