Skip to main content

Marmerlook Vloertegels

Marmer wordt geassocieerd met luxe en elegantie vanwege zijn mooie uitstraling. Marmerlook vloertegels zijn ontworpen om de elegantie en schoonheid van echt marmer na te bootsen. Ze geven een luxueuze en tijdloze uitstraling aan een interieur. Marmerlook vloertegels beschikken over een kenmerkend uiterlijk, vaak met een glad oppervlak en een opvallende adering van verschillende kleuren, zoals grijs, wit, roze, groen, blauw en zwart. Door de allernieuwste 3d effect print technieken zijn aanwezige aders realistischer dan ooit tevoren. Marmerlook vloertegels beschikken door het bakproces door een harder oppervlak dan echt marmer, hierdoor zijn ze duurzamer, slijt en vlek bestendig. Ze kunnen makkelijk worden gereinigd met water en milde reinigingsmiddelen.

Door de vele verschillende basis kleuren, verschil in adering en formaten zijn marmerlook vloertegels makkelijk te combineren met een klassiek tot modern interieur.  De combinatie met vloerverwarming maakt een marmerlook tegelvloer helemaal af.

Ook in maatvoeringen zijn marmerlook vloertegels zeer divers, in zowel de vierkante en rechthoekige exemplaren.
De vierkante formaten beginnend bij 60x60 cm daaropvolgend zijn de 80x80 cm, 90x90 cm en de xl formaten van 100x100 cm of zelf 120x120 cm. De rechthoekige beginnend bij 40x80 cm, 45x90cm of zelf 60x120 cm.
Zo is er voor ieders wens en woning wel een geschikt formaat te vinden.

Bekijk hieronder slechts enkele voorbeelden, de foto's zijn bedoeld ter inspiratie.

Tik op een afbeelding en draai uw scherm om deze groter te bekijken.

Marmerlook Vloertegels

Inspiratie foto

Marmerlook Vloertegels

Inspiratie foto

Marmerlook Vloertegels

Inspiratie foto

Marmerlook Vloertegels

Inspiratie foto

Marmerlook Vloertegels

Inspiratie foto

Marmerlook Vloertegels

Inspiratie foto

Voor de beste indruk en beleving van ons huidige en uitgebreide assortiment marmerlook vloertegels brengt u een bezoek aan onze showroom.
Hier adviseren wij u graag en geven we een eerlijk professioneel advies en als u wenst een vrijblijvende prijsopgave.

Een aantal kenmerkende eigenschappen op een rij:

  • Niet van een echte marmeren vloer te onderscheiden
  • Duurzaam en slijtvast
  • Tijdloos en makkelijk te combineren
  • Makkelijk in onderhoud door simpel te dweilen of stomen
  • Perfect te combineren met vloerverwarming
  • De luxueuze uitstraling van echt marmer

Het plaatsen van een marmerlook tegelvloer is een uiterst secuur werk, dit door diversiteit aan prints en het grote formaat van de vloertegels. Wij streven naar een optimaal resultaat en gebruiken hiervoor een tegelleveling systeem. Al onze marmerlook vloertegels worden gratis gelegd vanaf 25m² door onze eigen vakbekwame tegelzetters, exclusief materiaal.