Skip to main content

Over ons

Decovloer - tegelvloerspecialist sinds 1987

In de zomer van 1987 ging een lange droom in vervulling. Na het vinden van een geschikte winkellocatie en het inschrijven bij de kamer van koophandel werd Decovloer een feit. Vol enthousiasme opende wij al snel onze deuren in winkelcentrum Dorrestein gelegen in de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel.
Na een aantal succesvolle drukke jaren werd de eerste showroom toch echt te klein en werd in 1995 besloten te verhuizen naar het huidige pand aan de Mangaanstraat in Rotterdam met een grotere showroom en een groter magazijn. Door de jaren heen heeft onze showroom diverse metamorfoses gekregen, waarbij wij steeds weer in speelde op de laatste trends en proberen al onze vloertegels optimaal en zo makkelijk mogelijk te presenteren.

Al vanaf de start in 1987 komt onze passie voor vloertegels en ons vakmanschap samen en hebben we ons gespecialiseerd in het creëren van hoge kwaliteit tegelvloeren. Wij maken hierbij altijd gebruik van A kwaliteit materialen en gebruiken we daarvoor nieuwste technieken. Als kleinschalig familiebedrijf geloven wij in een persoonlijke benadering, hoge service en houden wij alle werkzaamheden graag zoveel mogelijk in ons eigen beheer. Dit zorgt voor korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen en u ontzorgen.
Zo kan u snel genieten van uw nieuwe tegelvloer wij maken hem graag compleet, misschien wel in combinatie met heerlijke vloerverwarming of misschien ook wel met bijpassende tegelplinten.

Showroom

Vloertegels Rotterdam

Bij een bezoek aan onze showroom in Rotterdam kunt rustig op uw gemak rondkijken hier zijn alle soorten vloertegels te vinden, of het nu gaat om beton, steen, marmer of houtlook.
Ze zijn alle overzichtelijk opgesteld zo krijgt u een goede indruk welk soort vloertegel bij uw woonwens en interieur past.

Wij helpen u graag met eerlijk professioneel advies en als u wenst een vrijblijvende prijsopgave.

Vloertegels gratis gelegd

Al sinds 1987 plaatsen wij al onze vloertegels gratis.  Dit betekent dat er geen extra kosten worden berekend voor het plaatsen van  de vloertegels vanaf 25 m². Wel worden er materiaalkosten berekend. Wij werken uitsluitend met A kwaliteit materialen. Onze lijm, voeg en egaline mortels zijn van zeer hoge kwaliteit en voldoen aan strenge normen. Wat de materiaalkosten zijn verschilt per situatie.